понеділок, 7 жовтня 2024 р.

 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДО БІБЛІОТЕКИ 

30 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня  бібліотек,  Клепачівська сільська бібліотека  запросила всіх бажаючих на  День

 відкритих дверей.

 Читачів запрошують ознайомитися з історією бібліотеки, що таке бібліотека. Бібліотека - це джерело мудрості, в книгах- бездонна глибина, якою ми втішаємося в печалі, іншими словами бібліотека - це інформаційний центр, який сприяє розвитку особистості- читача, культури спілкування його інформаційно- освітньої пізнавальної діяльності. Нині в світі має силу той, хто володіє інформацією. Наймолодші користувачі відвідали бібліотеку і обрали іхню найулюбленішу книгу, яку вони читали, розповіли, що саме їм сподобалося.







Вражаючі долі відомих людей.
Година цікавих повідомлення із життя  Михайла Коцюбинського

  Михайло Коцюбинський – письменник сонячний. І не тільки тому, що «носив у душі сонце», як сам про себе казав… Уся його проза… – це світлий, відкритий простір для душі й духу.
17 вересня 2024 року виповнюється 160 років від дня народження відомого українського письменника, громадського діяча,  Михайла Михайловича Коцюбинського. Він є автором численних повістей, новел та оповідань, а саме: «Fata morgana», «Що записано в книгу життя» (1910), «Тіні забутих предків» (1911), «Харитя», «Ялинка» і «Маленький грішник». Окремі твори екранізовано й інсценізовано, перекладено мовами багатьох народів світу.
  У Клепачівській сільській бібліотеці цікаву інформаційну годину. Завітавши на захід користувачі більш детально дізналися про письменника та його життєвий і творчий шлях, прослухавши багато цікавих фактів із життя поета. 
Підсумувавши усе сказане, можна сказати, що Талант письменника настільки багатогранний, що охопити всі нюанси та відтінки його творчості за один раз не вдається. 




четвер, 3 жовтня 2024 р.

Не зганьбити честь  і славу ,бути гідними синами нашої незалежної України.
   День Незалежності України – це одне з найважливіших свят українців. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. У Клепачівській сільській бібліотеці, було організувано для своїх читачів книжкові виставки та перегляди літератури, створення власного малюнка, пізнавальні інтерактивні заходи, вікторини, конкурси.

   Діти із задоволенням брали участь та отримували масу задоволення від конкурсів заходу, емоції можна було побачити на обличчях дітлахів.