пʼятницю, 17 березня 2023 р.

 Філія 13 Клепачівська сільська бібліотека

7.03.2023р.

   Відбулася творча зустріч з письменницею-землячкою, членом спілки літераторів Полтавщини з Валентиною Хоружею, людиною, яка має дар, що змушує прості слова звучати по-новому, а серце - битися сильніше. Ведуча заходу Наталія Карпець познайомила присутніх з автобіографією письменниці та прочитала вірші з першої збірки "Зорепад душі". Твори нашої землячки - ліричні, вони покладені на музику Юрієм Риженком, які прозвучали у його виконанні, а також з Людмилою Мошею. Не залишила байдужими авторська пісня Юрія Риженка "Спалені мости".

   Авторкою були прочитані різноманітні твори її, а також проведена презентація дитячої книги "Поетичні намистинки для маленької Іринки". Поезія Валентини Андріївни миттєво проникає у душу, влучає прямо в серце і залишається там назавжди. Захід пройшов у теплій святковій атмосфері, дякуючи поетесі та усім учасникам творчої зустрічі.

   Щира вдячність за неоціненну допомогу та пісенний дарунок для наших жінок депутату Лубенської міської ради, директору Калайдинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миснику Сергію Івановичу. Тож бажаємо творчих успіхів Валентині Хоружі та якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ і мирного неба усім присутнім.



Немає коментарів:

Дописати коментар